dilluns, 13 de maig del 2013

7. ANIMACIÓ: FLIPBOOK


DESCRIPCIÓ:

 Aquesta activitat va consistir en fer, per parelles, un flipbook. Un flipbook és “un llibre, que conté una sèrie d'imatges que varien gradualment d'una pàgina a la següent, de manera que en passar les pàgines ràpidament les imatges semblin animar-se tot simulant un moviment o altra mena de canvi. Els foliscopis són, essencialment, una forma primitiva d'animació, que juga amb la persistència retinaria, com la pel·lícula cinematogràfica.”
 Per poder dur a terme aquesta activitat la professora en va proporcionar diferent exemples molt interesants i originals.

PROCÉS:

1. Una vegada vam formar les parelles, vam començar una pluja de idees i finalment quan vam tenir ven clara l’idea, vam dedicar-nos a desenvolupar-la fent esbossos.
                                  
Esbossos realitzats amb la meva companya (Andrea Toret)

2. Després vam retallar tots el paper (vigilant que quedessin regulars i polits) on després vam començar a dibuixar.


Imatges del procés

3. Una vegada vam tenir uns quants fets, ens  vam repartir la feina i durant una dibuixava l’altra pintava i repasava, o a la inversa.

 


4. Per acabar vam gravar el vídeo.

RESULTAT:

Finalment, el nostre filpbook “El molí” a quedat millor del que esperàvem. Es veu clarament el moviment de les aspes, els núvols i els ocells.


Vídeo del nostre filpbook: “El molí”


VALORACIÓ:

Es una activitat entretinguda i el resultat es molt entretingut, però el porcès ha sigut molt llarg ja que la gràcia d’aquesta feina es fer en petits detalls i es triga moltíssim temps. Recomano a els pròxims companys que realitzin aquesta activitat, que facin dibuixos simples, ja que facilita moltíssim la feina. Per la pròxima vegada que es torni a fer aquesta activitat jo proposaria un tema comú així podries apreciar les interpretacions dels altres companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada