dimarts, 16 d’abril del 2013

6. DISSENY D'UN LOGOTIP


DESCRIPCIÓ:

En aquesta activitat vam haver de dissenyar el nostre logotip per utilitzar-lo al blog. Per poder dur a terme aquesta activitat la professora ens va donar diferents exemples i ens va proposar diverses pàgines web que ens podrien ajudar. El logo havia de tenir alguna relació amb nosaltres (gustos, aficions, forma de ser...) o amb  la matèria de visual i plàstica.

PROCÉS:
1. Per començar vam anar experimentant, primer fent esbossos a mà i desprès utilitzant les eines informàtiques que la professora ens havia proporcionant amb anterioritat.



2. Dels esbossos havíem d’escollir quatre i en diferents làmines els vam haver de desenvolupar. En la primera havíem de dibuixar el contorn dels quatre logos, en la segona fer el negatiu dels logos i en l’última fer el logotip que havíem escollit com a definitiu en diferents colors.






3. Per acabar vam fer una maqueta del logotip amb cartró ploma i el vam pintar amb tèmperes.




RESULTAT:
El logotip que he escollit finalment és de color blau ja que m’agrada molt el mar i té forma de diamant perquè la frase que més hem motiva de una de les meves cançons preferides diu “Shine bright like a diamond”, i es que un diamant sembla que brilli amb la seva pròpia llum i es un mineral molt dur i difícil de trencar.




VALORACIÓ:
Aquesta ha sigut una activitat molt entretinguda. M‘agradat molt perquè podíem ser 100% creatius i podíem expressar el que volguéssim. Ha sigut molt interesant veure els resultat dels meus companys tots eren diferent i originals.
La única dificultat que he trobat a sigut a l’hora de realitzar la maqueta: el cartró ploma es un material que a la pràctica es molt difícil de tallar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada